Välj en sida

Vi paketerar våra tjänster lite tydligare och lanserar Senseview Services som ett sätt att hjälpa till att få ännu mer fart i kunders IOT-projekt. Sedan vi lanserade Senseview som verktyg har vi itererat oss fram till vilka övriga tjänster vi vill och bör erbjuda.  Så har ni ett eller flera IOT-projekt på gång eller behöver mer fart i projekt som redan har startats? Vi hjälper gärna till med

  • Workshops och inspirationsföredrag för att involvera och engagera fler medarbetare och fånga upp behov och idéer från hela organisationen.
  • Problemidentifiering och ”need finding”, där vi hjälper er komma fram till vilka de främsta behoven och problemen är och vilka lågt hängande frukter vi skulle kunna lösa direkt med en eller flera IOT-lösningar.
  • Specialbyggda/modifierade sensorer i fallet där det inte finns en sensor på marknaden för att lösa ert specifika behov.
  • Integration av nya sensorer i Senseview eller i era externa system.
  • Förändringsledning och processledning i att driva era IOT-projekt och få med alla på tåget.
  • Expertis kring lansering av nya LoRa-WAN-nätverk.

Vi är stolta över att ha ett så mångfacetterat team och drivs av att bidra till att Sveriges städer och företag inte bara blir mer uppkopplade utan också jobbar på ett smartare sätt med löpande experiment.